• FIDEUÀ DE TROMPETES

    Sèmola de blat i aigua, trompetes de la mort, all, julivert.

    BERGA Ref. 540 Veure altres productes del mateix origen
    Per a la cocció, fer un sofregit de ceba, afegir la fideuà i daurar uns pocs minuts, afegir aigua o brou fins a cobrir els fideus i cuinar a foc mitjà durant 15-20 minuts, rectificar de sal. És important tenir aigua o brou calent sempre a punt per si es necessita afegir durant la cocció. Es pot enriquir afegint més bolets o verdures o una mica de vi blanc.
    • PROXIMITAT
    • VEGÀ
    Peso: 100 gr
    Disponible
    1,20 € / 100g

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.