Espelta, 10% ceps en pols i 12% d'ou100% espelta dicoccum. És més antiga i gens manipulada. Té un gluten més fluix, més lleuger i no té els enzims que generen la celiaquia.
Producció artesana a Besalú.
Cocció: ...525CATALUNYA
100% espelta dicoccum100% espelta dicoccum. És més antiga i gens manipulada. Té un gluten més fluix, més lleuger i no té els enzims que generen la celiaquia.
Cocció: 24 min
És una forma de pasta mol...556CATALUNYA
Espelta, Trompetes de la mort 6% i 12% d'ou.100% espelta dicoccum. És més antiga i gens manipulada. Té un gluten més fluix, més lleuger i no té els enzims que generen la celiaquia.
Producció artesana a Besalú
Cocció: 10...573CATALUNYA
Espelta, Curri 5%, aigua.100% espelta dicoccum. És més antiga i gens manipulada. Té un gluten més fluix, més lleuger i no té els enzims que generen la celiaquia.
Producció artesana a Besalú
Cocció: 2 ...574CATALUNYA
Sèmola de blat i aigua, trompetes de la mort, all, julivert. Per a la cocció, fer un sofregit de ceba, afegir la fideuà i daurar uns pocs minuts, afegir aigua o brou fins a cobrir els fideus i cuinar a foc mitjà durant 15-20 minuts, rectific...540BERGA
Fideus de blat, barreja deshidratada de: bolets silvestres i de cultiu, fumet de peix, pebrot vermell, pebrot verd, all granulat i julivert fullaTemps de cocció: 15 minuts , fer sofregit previ i anar afegint brou poc a poc.542BERGA
100% farina de cigró.Cocció: 2-3 minuts.
La farina de cigrons és el producte obtingut de polvoritzar finament el cigró. Des del punt de vista nutricional és un aliment ric en proteïnes, hidrats de c...535FRANÇA
espelta dicoccum, alfàbrega (5%) ou(12%)100% espelta dicoccum. És més antiga i gens manipulada. Té un gluten més fluix, més lleuger i no té els enzims que generen la celiaquia.
Producció artesana a Besalú
Cocció: Ent...570CATALUNYA
Farina de konjac, midó de tapioca, àcid cítric, hidròxid de calci.Cocció en 10 min.
41 g deshidratat = 100 g cuit
Només 28 kcal/100g! Sense gluten ni greixos i 0,5g d'hidrats, alt contigut en fibra anomenada glucomanan, que redueix el colestero...568INDONESIA
Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.
Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.
Personalització
Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.
Anàlisi
Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.
Marketing
Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.