A més de digerir-se més fàcilment que altres llegums, són depuratives i riques en àcid fòlic i minerals. Les pots incorporar en una amanida tèbia, a un guisat de verdures o barreja...497XINA
18-24h en remull. Cocció: 40 min olla exprés o 2h normal.
En la cocció, utilitzar algues marines i herbes (comí, anís, fonoll) per millorar la digestió i evitar flatulències. Són ...498Jerez de la Frontera
Remull: 18-24h. Cocció: 40m olla exprés o 2h normal.
Si afegeixes algues marines i herbes (comí, anís, fonoll) millores la digestió i evites flatulències.
Ric en ferro, calci...500Jerez de la Frontera
"FRIJOLES" ECODeixar en remull tota la nit. Bullir 1 mesura de llegums per 3 d'aigua, 1h-1h30m aprox. Les lleguminoses són una magnífica font proteïca. Té manca d'un aminoàcid essencial com la m...501Castella i Lleó
Al País Valencià sen diu fesol de careta. És típic de les comarques de la Ribera, la Marina Alta, la Costera i la Safor.
Remull: tota la nit amb aigua de mineralització dèbil o am...502EXTREMADURA
No cal posar-les en remull, portar a ebullició i cuinar durant 20-30 min aprox. Ideals per utilitzar en amanides o barrejades amb arrossos, verdures... Sota l'aparença comuna de le...503CANADÀ / USA
Deixar tota la nit en remull, portar a ebullició i cuinar durant 1h aprox.
En la cocció, utilitzar algues marines i herbes (comí, anís, fonoll) per millorar la digestió i evitar ...504Castella la Manxa
Portar a ebullició l'aigua i cuinar a foc baix durant 30 min aprox.
Són una magnífica font proteïca. Té manca d'un aminoàcid essencial com la metionina, això es resol en combinar...505Sant Pere Sallavinera ( l...
Cocció a foc baix durant 10-15min. Ideal per sopes o cremes amb un previ sofregit de ceba, porro, pastanaga
Les lleguminoses són una magnífica font proteïca. Té manca d'un aminoàc...506TURQUIA
Remull: tota la nit amb aigua de mineralització dèbil o normal amb una punta de bicarbonat.
Cocció: a foc lent, durant 2h aprox. Afegir una mica d'aigua freda de tant en tant, i a...508Canovelles (Vallès Orient...
Mongeta arrocina ("Phaseolus vulgaris")Remull: tota la nit amb aigua de mineralització dèbil o normal amb una punta de bicarbonat.
Cocció: a foc lent, durant una hora i mitja. Afegir una mica d'aigua freda de tant en t...509Castella i Lleó
Cobreixes amb aigua tèbia la quantitat que vagis a utilitzar. La deixes en remull 20 min aprox. La condimentes al gust i afegeixes a la preparació dels ingredients que més et vingu...510
Deixar en remull 5-10 minuts amb aigua calenta i afegir a qualsevol preparació. És un concentrat de proteïna, que s'obté a partir de la soja, amb moltes possibilitats culinàries. P...511FRANÇA / ITÀLIA
INGREDIENTS: Proteïna de soia, mescla de bolets silvestres i de cultiu en proporció variable, all i julivert.Producte 100% natural, sense conservants ni colorants ni aromes artificials.
Hidratar (10/20 min) amb una mica mes del doble d'aigua que de producte. Escórrer i saltar en oli d'ol...513
Proteïna vegetal que s'obté a base de farina o concentrat de soja de la qual s'extreu la proteïna i posteriorment se li dóna textura.
Alt contingut en proteïnes i baix en greixos.514
100% proteïnes de gira-sol texturades fetes de llavors de gira-sol orgàniques.Una alternativa basada en plantes a la carn feta d'un sol ingredient! No cal remullar prèviament. Apte per a elaborar les hamburgueses, bolonyesa, chili, mandonguilles, lasanya, ta...515
INGREDIENTS: Proteïna de soia, tomàquet, ceba, all i julivert.Producte 100% natural, sense conservants ni colorants ni aromes artificials.
Hidratar (10/20 min) amb una mica mes del doble d'aigua que de producte. Escórrer i saltar en oli d'ol...512
Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.
Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.
Personalització
Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.
Anàlisi
Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.
Marketing
Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.