En estar seques, el concentrat nutricional és major, ja que el raïm ha perdut l'aigua. Font d'hidrats de carboni, minerals, fibra, vitamina A i antioxidants. Destaquen pel seu alt contingut en potassi, que és un bon diurètic, i ajuden a mantenir sans els nostres tendons i articulacions, evitant rampes. Contenen molta fibra, necessària per mantenir un perfecte transit intestinal, alhora que ens ajuda a eliminar toxines i substàncies de rebuig de l'organisme. També són una bona ajuda per millorar la circulació sanguínia i evitar la formació de coàguls. Les panses, igual que els raïms, són una bona font d'antioxidants, això es deu a l'alt contingut de bioflavonoides. Solen menjar-se en cru, cuites o com a condiment en altres plats gastronòmics.
Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.
Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.
Personalització
Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.
Anàlisi
Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.
Marketing
Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.