Avantatges dels nostres productes enfront dels aliments convencionals.
1 · Productes més saborosos i de gust tradicional.
2 · Productes molt més sans al no tenir pesticides ni tractaments químics, ja que aquests elements a mig o llarg termini poden danyar l’organisme provocant malalties com el càncer, al·lèrgies…
3 · Productes, l’elaboració dels quals no danya el medi ambient. L’agricultura convencional recorre a molts pesticides i tractaments químics per eliminar insectes i plagues, en l’agricultura ecològica s’elimina la utilització d’aquests productes.
4 · Productes amb major aportació de vitamines i nutrients.
5 · Productes de major qualitat.
6 · Productes que no contenen Organismes Genèticament Modificats (OGM) ja que en l’agricultura ecològica no estan autoritzats.
7 · Productes que, en ser lliures de transgènics, s’assimilen millor per l’organisme i no alteren les funcions metabòliques. Engreixen menys, es digereixen millor i eviten el restrenyiment i la retenció de líquids. Molts productes que estan fets a base d’hormones, t’inflen.