• consum conscient i responsable

  Volem afavorir que els consumidors valorin un producte pel seu origen, pel seu procés de producció i pels seus valors nutricionals, alhora que es comprometin amb nosaltres a dur a terme un procés de compra i consum responsable, evitant al màxim el malbaratament,  alimentari i reduint la quantitat de residus que generem. Lluitem junts per un món més conscient, respectuós i sostenible?
 • LLIURE DE SUBSTÀNCIES QUÍMIQUES
  ALIMENTACIÓ SALUDABLE I SABOROSA
  PROMOVEM UNA AGRICULTURA ECOLÒGICA I RESPONSABLE AMB EL MEDI
 • Avantatges

  Avantatges dels nostres productes enfront dels aliments convencionals.


  1 · Productes més saborosos i de gust tradicional.

  2 · Productes molt més sans al no tenir pesticides ni tractaments químics, ja que aquests elements a mig o llarg termini poden danyar l’organisme provocant malalties com el càncer, al·lèrgies…   

  3 · Productes, l’elaboració dels quals no danya el medi ambient. L’agricultura convencional recorre a molts pesticides i tractaments químics per eliminar insectes i plagues, en l’agricultura ecològica s’elimina la utilització d’aquests productes.   

  4 · Productes amb major aportació de vitamines i nutrients.

  5 · Productes de major qualitat.   

  6 · Productes que no contenen Organismes Genèticament Modificats (OGM) ja que en l’agricultura ecològica no estan autoritzats.   

  7 · Productes que, en ser lliures de transgènics, s’assimilen millor per l’organisme i no alteren les funcions metabòliques. Engreixen menys, es digereixen millor i eviten el restrenyiment i la retenció de líquids. Molts productes que estan fets a base d’hormones, t’inflen.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies

Accepto