És un llevat pur, cultivat en la remolatxa sucrera o melassa de canya, inactiu i assecat a baixa temperatura, i per tant no conté altres components com el llúpol o els sulfits, i el sabor sol ser molt més agradable.
Ref. 270
Es fa servir com a complement nutricional (per afegir un plus en aminoàcids, vitamines del grup B, minerals i fibra) i com a condiment culinari, ja que aporta un sabor deliciós que recorda al parmesà i pot ser un fantàstic substitut del formatge ratllat.
Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.
Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.
Personalització
Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.
Anàlisi
Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.
Marketing
Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.