És un llevat pur, cultivat en la remolatxa sucrera o melassa de canya, inactiu i assecat a baixa temperatura, i per tant no conté altres components com el llúpol o els sulfits, i el sabor sol ser molt més agradable.Es fa servir com a complement nutricional (per afegir un plus en aminoàcids, vitamines del grup B, minerals i fibra) i com a condiment culinari, ja que aporta un sabor deliciós que...270
Varietat: VallbonaÉs un blat originari del Vallès, és una espècie de blat tou, considerat una varietat vella. Es caracteritza per ser un balt amb una bona relacio P/L i amb bones aptituds panificabl...390Gallecs - Vallès Oriental
Varietat: Floren AuroraLa farina de blat floren aurora prové d'una varietat antiga, que no ha estat sotmesa a modificacions genètiques. Funciona com a farina de força, pel seu alt contingut de gluten. Mo...398Gallecs - Vallès Oriental
Varietat: triticum monococcumEl triticum monococcum, conegut com espelta petita, és l’única varietat amb un parell de cromosomes. Va ser el primer blat domesticat, descendent directe de varietats silvestres. L...399Gallecs - Vallès Oriental
Posseeix els dotze aminoàcids essencials, vitamines A, B1, B2, B6 i I i sals minerals. L'arròs és el cereal més equilibrat en nutrients i molt energètic. Ideal per farinetes de beb...229Itàlia
Orige: Riós (Ourense)
Les castanyes suposen una aportació d'energia de forma lenta i sostinguda, ideal per a nens o esportistes.
També són riques en antioxidants i vitamines. Apo...232Galícia
Amb blat de moro no modificat genèticament.
Ideal per elaborar dolços (pastissos, pans de pessic, masses...) i també va molt bé per arrebossar o per donar una bona massa a les cr...230Itàlia
La farina de cigrons és el producte obtingut de polvoritzar finament el cigró.
Des del punt de vista nutricional és un aliment ric en proteïnes, hidrats de carboni, fibres, miner...393Epanya
Es fa a partir de la polpa fresca de cocos ecològics acabats de recollir que es processen en un termini màxim de 3 dies. 41,4 % del total del pes del producte és fibra. Convé tenir...386Sri Lanka, Sud-est asiàti...
També anomenat blat egipci.No és híbrid, com el blat convencional però conté gluten en menor quantitat. Destaca el seu efecte antioxidant, recomanat en casos de colesterol alt; és ric en lisina i baix en fib...403Gallecs - Vallés Oriental
Conté menys gluten que la de blat, responent pitjor a l'acció del llevat i la massa no reté tant gas en fermentar. Posseeix bona quantitat de vitamines B (B1, B2, B6, niacina, àcid...406Gallecs - Vallés Oriental
Té un 50% de sucres naturals, molt ferro, calci, magnesi, fòsfor, zinc, silici, manganès i coure, destacant pel seu gran % de potassi i baix en sodi. Té un 11% de proteïnes, bona p...401Espanya
és un carbohidrat d'absorció lenta que aporta energia estable i un nivell de glucosa a la sang òptim. Té un alt contingut de rutina, que afavoreix el bon estat del sistema circulat...402Espanya
Farina integral ecològica feta en molí de pedra.S'utilitza per arrebossar innumerables preparacions fregides ja que fonamentalment proporciona una textura cruixent.520
La quinoa pertany a la família de les quenopodiàcies (com els espinacs, les bledes i la remolatxa) però es compara amb els cereals per la seva composició i la seva forma de menjar-...404PERÚ
El teff representa una font de proteïnes important, sense gens de gluten. Conté els vuit aminoàcids essencials i és comparable amb la proteïna de l’ou, excepte pel contingut en lis...407ZAMORA
Barrejar aigua bullint amb farina de iuca (tapioca o Mandioca) fins aconseguir una pasta homogènia. La proporció és la mateixa quantitat d'aigua per a la mateixa farina, per exempl...409CAMEROUN
El midó de blat de moro és la fècula del gra d'aquesta planta. També s'escriu o Maicena , Maizena o Maizina que són marques que van passar a l'ús comú.
És un producte molt popular...410
Midó extret de les patates que s'utilitza per donar millor textura a les receptes; és un gran aglutinant, espessidor i texturitzador.
Rica en hidrats de carboni, vitamina B, àcid...411
El Panko es fabrica a partir de pa ratllat elaborat mitjançant escalfament òhmic. Aquesta manera d'elaboració permet fabricar pa sense escorça, molt adequat per rallar-lo posterior...522
Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.
Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.
Personalització
Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.
Anàlisi
Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.
Marketing
Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.