Varietat: Daniela. Deshidratat a una temperatura constant de 45º per mantenir totes les qualitats del tomàquet. Sense sal afegida.Usos: afegir-los a la cocció d'arrossos, pastes, salses, guisats... perquè s'hidratin amb l'aigua de la preparació o bé podem, després d'escaldar-los amb aigua, eixugar-los amb un ...267
Polisacàrid no digerible que conté un 95% de fibra, minerals i oligoelements. Es fa servir per a les seves propietats espessidores, estabilitzants i gelificants (gelifica deu vegad...576
Alga de tamany petit que a Galicia es troba silvestre a la baixa mar i desprès es mol en forma de flocs. Es rica en proteïnes, minerals, vitamina A i pro-vitamina B12.
De sabor in...577Galícia
Cocció: Posar en remull durant 20 minuts i desprès bullir-la lleugerament o cuinar-la amb verdures, arròs, llegums, sopes..
Estimula el metabolisme, equilibra ronyons, millora cir...578Galícia
Wakame, dulse i nori Deixar en remull 2min o bé espolvorejar directament sobre l'amanida i ja s'estoven amb el mateix oli, també es poden afegir sobre les cremes, plats de llegums, arrossos...
Les 3 ...580Galícia
Wakame, dulse i nori All fermentat de color negre, lleugerament dolç amb un toc a regalèssia i de textura suau i cremosa, no pica!
Es pot pendre en dejú (1-3 dents abans d'esmorzar ) o bé utilitzar-lo...579Andalucia
Wakame, dulse i nori All fermentat de color negre, lleugerament dolç amb un toc a regalèssia i de textura suau i cremosa, no pica!
Es pot pendre en dejú (1-3 dents abans d'esmorzar ) o bé utilitzar-lo...581CEE. Catalunya, Espanya, ...
2 cullerades soperes x 1L d'aigua - ingredients: concentrat de pollastre, ceba, pastanaga, col, porro, api, oli d'oliva, sal, pebre, midó blat de moro, extracte de llevat i glucosa2 cullerades soperes x 1L d'aigua583
per cada 100g de cebes fregides s’utilitzen 220 g de cebes, Oli de palma (no hidrogenat) segregat per RSPO, Farina de blat sarraí i SalIdeal per afegir a amanides, hamburgueses, sopes o cremes. Com a guarnició o com a base de sopes o sofregits.586EUROPA
Preparació de salses, d'arròs o altres cereals, les posarem a l'inici de la cocció, així el cereal absorbeix tot el sabor dels bolets.
Si volem afegir-les a una pasta o com a gua...587CEE. Catalunya, Espanya, ...
100% patata deshidratada Arrancar a bullir llet o brou, retirar del foc i anar afegint els flocs fins a obtenir la textura desitjada.
400ml de líquid per 100g de flocs aprox.589
Arrel de kuzu ecològica (Pueraria lobata), aigua.Midó que s'extreu de l'arrel de Pueraria Lobata
Gran regulador intestinal i molt útil en casos de fatiga, febre, mal de cap..
Beguda per tonificar, regenerar el fetge i relaxar-s...590Japó
Preparació de salses, d'arròs o altres cereals, les posarem a l'inici de la cocció, així el cereal absorbeix tot el sabor dels bolets.
Si volem afegir-les a una pasta o com a gua...591CEE. Catalunya, Espanya, ...
Un bolet saborós amb grans propietats antivirals i antibiòtiques al que s'afegeixen les seves molècules amb capacitats per combatre l'excès de colesterol i de triglicèrids en sang.592XINA
DENOMINACIÓ: Craterellus cornucopioides seleccionat i deshidratatProducte 100% natural, sense conservants ni colorants ni aromes artificials.596CEE. Catalunya, Espanya, ...
Plàtan mascle, pastanaga blanca, iuca, moniato morat, remolatxa, oli gira-sol i sal marina (1%)Elaborats a 2500 metres sobre el nivell de la mar, on la pressió atmosfèrica és menor. Això permet reduir la temperatura de cocció i el contingut de greix i conservar el color i sa...597Ecuador
Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.
Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.
Personalització
Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.
Anàlisi
Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.
Marketing
Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.