Pseudocereal sense gluten molt nutritiu i energètic, de gust delicat i ple de matisos.Aquesta quinoa compta amb el segell de producte de Parc Natural que garanteix i valora el respecte dels nostres cultius pel medi ambient. Rica hidrats de carboni, àcids grassos ess...271Parc Natural de l'Albufer...
Cous cous sense gluten fet amb farina de llentia vermella ecològica.Les llenties destaquen pel seu alt contingut en fibra, hidrats de carboni, vitamines del grup B i minerals. Preparació: 1 part d'aigua per 1 de cous cous, abocar-hi aigua salada bu...266França
Gra de blat cuit al vapor, assecat, pelat i partit.Ric en hidrats de carboni, proteïnes, fibra, vitamina B3 i antioxidants.
Índex glucèmic baix.
Ideal amb verdures o en amanides.477Itàlia, França.
El cous cous integral d'espelta és la sèmola obtinguda del gra d'espelta.És la forma més senzilla i versàtil d'aprofitar les propietats nutricionals d'aquest gra.
Portem a ebullició 2 parts d'aigua i quan ja ha arrencat el bull apaguem el foc, afegim e...481Itàlia
El cous cous integral de fajol és la sèmola obtinguda del gra de fajol50g per persona. 1,2 volum d'aigua per a 1 volum de cuscús.
Abocar aigua salada bullint sobre el cuscús. Tapar i deixar reposar 5 min. Separar els grans i afegir una mica d'oli d'...480FRANÇA
El cous cous integral de kamut és la sèmola obtinguda del gra de blatés la forma més senzilla i versàtil de beneficiar-nos de l'aportació nutricional d'aquest gra.
Portem a ebullició 2 parts d'aigua i quan ja ha arrencat el bull apaguem el foc, afe...482Itàlia
SÈMOLA BLAT DE MORO ECO3 mesures d'aigua/ brou/ llet vegetal per 1 de polenta, bullir i coure a foc baix 1 min
Conté fibra i vitamines del grup B, afavorint el sistema nerviós i la metal·lització dels g...488Itàlia
Cous cous 86%, verdures deshidratades 14% (tomàquet, pastanaga, julivert, ceba, pebrot), menta i sal marina. Afegir aigua calenta, reposar 10 minuts i deixar refredar - 1 tassa de cereal x 1,5 parts d'aigua, per preparar 250g de taboulé serien 350ml d'aigua.
Aconsellem amanir-lo amb una...495CATALUNYA
El cous cous semi-integral de blat és la sèmola obtinguda del gra de blatés la forma més senzilla i versàtil de beneficiar-nos de l'aportació nutricional d'aquest gra - Portem a ebullició 2 parts d'aigua i quan ja ha arrencat el bull apaguem el foc, afe...479FRANÇA
Rentar i deixar en remull 2h mínim o, si podeu, tota la nit. Per coure-la, poseu una part de civada per 4 d'aigua i bulliu-ho 1h30min amb 1 pessic de sal
La civada és un cereal ...478ALEMANIA
Rentar amb aigua freda i torrar en una paella sense oli, afegir 2 parts d'aigua, sal i coure a foc lent i tapat uns 25 min.
Alt contingut en rutina que afavoreix el sistema circul...485China, Europa, España
Torrar lleugerament, coure en 3-4 parts d'aigua uns 20 min.
La seva fibra soluble permet usar-lo en postres sense afegir-hi ous o midó. Recomanat per fer croquetes, hamburgueses ...486USA
Quinoa, llentia vermella, porro, ceba, pastanaga i julivert Coure a foc baix i tapat en 2 mesures d'aigua durant uns 12-15 min, si es vol preparar la versió per sopa utilitzar 4 parts d'aigua per 1 de cereal.
Plat nutritivament molt compl...489CATALUNYA
Quinoa vermella, quinoa negra i quinoa blancaRentar-la per treure la saponina, fer bullir 2 parts d'aigua i coure a foc baix i tapat durant uns 20 min.
Ideal per barrejar amb verdures, en amanides, etc. Bo per diabètics, ton...490
Sèmola d'arròs 86%, ceba, pastanaga, chirivia, porro, julivert, pebrot vermell, tomàquet, espinacs, remolatxa, api, oliï girasol, oli vegetal de soia, alga espirulina en pols.1 mesura de sèmola x 2 d'aigua o brou.
Portar a ebullició 10 min. Afegir sal o espècies al gust493CATALUNYA
Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.
Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.
Personalització
Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.
Anàlisi
Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.
Marketing
Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.