Massa de cacau, sucre, llard de cacau, lecitina de soia i vainilla.Elaboració artesana amb llavors de cacau Veneçolà qualitat Crioll. Xocolata negra 74% cacau de sabor clàssic, fort i amb un lleuger punt d’acidesa. Les cobertures en gotes tenen l’...274Barcelona
Aquest cafè creix a la zona de Yirgacheffe, envoltat per la zona de Sidama. Yirgacheffe és una de les zones on creix el Specialty Coffee d'Etiòpia. Els agricultors que produeixen a...310Yirgacheffe, 1800-2100m, ...
HONDURES, PERU, COLÒMBIA I ETIÒPIA YirgacheffeGrans de cafè de cultiu orgànic, recol·lectats a mà. Aquests grans creixen entre 1450m i 2050m d'alçada. El nostre mestre torrador Guido Buitenhuis ha fet una selecció de cafès org...359 PERÚ, HONDURAS, COLOMBIA
Sucre, ametlla marcona (33%), mantega de cacau, llet en pols, avellana, lecitina de soja, cacau en pols, aroma.una irresistible combinació de fruits secs i xocolata. Elaborades artesanalment amb la reina de les ametlles, la Marcona mediterrània, caramelitzada a foc lent, recobertes amb un e...316Vilafranca del Penedès
Rajola de Xocolata negra 74% cacau i avellanes torradesPasta de cacau 74% , avellana 10%, sucre de canya 16%, lecitina de soja i aroma de vainilla de Tahití.
Xocolata Negra Extra Amarg de qualitat superior, fet amb llavors de cacau...392BARCELONA
Sucre, massa de cacau, llet sencera, pasta de cacau, lecitina de soja i vainilla de Mèxic.Fet amb llavors de cacau Sud-americà, qualitat Crioll.
318Barcelona
Sucre, llard de cacau, llet semidesnatada en pols, lecitina de soja, vainilla de TahitíFet amb llavors de cacau Sud-americà, qualitat Crioll.
319Barcelona
Nou de macadàmia torrada al forn, xocolata (pasta de cacau, sucre, mantega de cacau, lecitina de gira-sol, aroma natural de vainilla), llet en pols i cacau en pols.320 Vilafranca del Penedès.
Nou de macadàmia torrada al forn i xocolata blanca (maltitol, mantega de cacau, llet en pols, inulina, lecitina de gira-sol i aroma natural de vainilla).La macadamia torrada al forn perque tingui el toc cruixent, amb una capa generosa de xocolata blanca sense sucre.321
Llavors de cacau torrada i trossejadaS'obtenen de la llavor del cacau una vegada trossejada i torrada, no contenen greixos ni sucre.
Per consumir crus, en batuts, amb cereals, iogurts, amanides...322
Rajola de Xocolata Amb Oli d’Oliva Verge Extra 100% EcològicMassa de cacau 55% provinent de la República Dominicana, canya de sucre provinent de Brasil, mantega de cacau, oli d'oliva verge extra Oli Mare de Mas Montseny, 5% vanilla.324CATALUNYA
Sucre, midó, cacau en pols, sal, vainilla de Tahití.Xocolata negra de qualitat superior, fet amb llavors de cacau Sud-americà qualitat "Criollo", de la zona central de "Chuao", Veneçuela. Que li confereix un aroma a xocolata intensa...327BARCELONA
RAJOLA DE GARROFAGarrofa * 25%, Sucre de Coco * 30%, Mantega de Cacau *, Crema de Coco * i Lecitina de Gira-sol *.
(*) Procedent d'Agricultura Ecològica459
Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.
Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.
Personalització
Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.
Anàlisi
Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.
Marketing
Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.