Massa de cacau, sucre, llard de cacau, lecitina de soia i vainilla.Elaboració artesana amb llavors de cacau Veneçolà qualitat Crioll. Xocolata negra 74% cacau de sabor clàssic, fort i amb un lleuger punt d’acidesa. Les cobertures en gotes tenen l’...274Barcelona
Aquest cafè creix a la zona de Yirgacheffe, envoltat per la zona de Sidama. Yirgacheffe és una de les zones on creix el Specialty Coffee d'Etiòpia. Els agricultors que produeixen a...310Yirgacheffe, 1800-2100m, ...
HONDURES, PERU, COLÒMBIA I ETIÒPIA YirgacheffeGrans de cafè de cultiu orgànic, recol·lectats a mà. Aquests grans creixen entre 1450m i 2050m d'alçada. El nostre mestre torrador Guido Buitenhuis ha fet una selecció de cafès org...359 PERÚ, HONDURAS, COLOMBIA
Sucre, ametlla marcona (33%), mantega de cacau, llet en pols, avellana, lecitina de soja, cacau en pols, aroma.una irresistible combinació de fruits secs i xocolata. Elaborades artesanalment amb la reina de les ametlles, la Marcona mediterrània, caramelitzada a foc lent, recobertes amb un e...316Vilafranca del Penedès
Rajola de Xocolata negra 74% cacau i avellanes torradesPasta de cacau 74% , avellana 10%, sucre de canya 16%, lecitina de soja i aroma de vainilla de Tahití.
Xocolata Negra Extra Amarg de qualitat superior, fet amb llavors de cacau...392BARCELONA
Sucre, massa de cacau, llet sencera, pasta de cacau, lecitina de soja i vainilla de Mèxic.Fet amb llavors de cacau Sud-americà, qualitat Crioll.
318Barcelona
Sucre, llard de cacau, llet semidesnatada en pols, lecitina de soja, vainilla de TahitíFet amb llavors de cacau Sud-americà, qualitat Crioll.
319Barcelona
Nou de macadàmia torrada al forn, xocolata (pasta de cacau, sucre, mantega de cacau, lecitina de gira-sol, aroma natural de vainilla), llet en pols i cacau en pols.320 Vilafranca del Penedès.
Nou de macadàmia torrada al forn i xocolata blanca (maltitol, mantega de cacau, llet en pols, inulina, lecitina de gira-sol i aroma natural de vainilla).La macadamia torrada al forn perque tingui el toc cruixent, amb una capa generosa de xocolata blanca sense sucre.321
Llavors de cacau torrada i trossejadaS'obtenen de la llavor del cacau una vegada trossejada i torrada, no contenen greixos ni sucre.
Per consumir crus, en batuts, amb cereals, iogurts, amanides...322
RAJOLA DE XOCOLATA BLANCA AMB MATCHA I LLIMONAMantega de Cacau, Sucre de Coco 44%, Crema de Coco, Proteïna d'ametlla, Matcha en Pols 2,5%, Lecitina de Gira-sol, Oli de Llimona 0,04%. Cacau 32% mínim.331
Rajola de Xocolata Amb Oli d’Oliva Verge Extra 100% EcològicMassa de cacau 55% provinent de la República Dominicana, canya de sucre provinent de Brasil, mantega de cacau, oli d'oliva verge extra Oli Mare de Mas Montseny, 5% vanilla.324CATALUNYA
Sucre, midó, cacau en pols, sal, vainilla de Tahití.Xocolata negra de qualitat superior, fet amb llavors de cacau Sud-americà qualitat "Criollo", de la zona central de "Chuao", Veneçuela. Que li confereix un aroma a xocolata intensa...327BARCELONA
PROCEDÈNCIA: Quiché, San Gaspar, Finca Cajchixla entre 1200-1400m
VARIETAT: Aràbica (Bourbon, Caturra i Catimor)
PROCÉS: Rentat, ecològic
PUNTS DE TAST: 86,75
NOTES DE TAST:caf...359Quiché, San Gaspar, Finca...
RAJOLA DE XOCOLATA BLANC AMB AMETLLES, NABIUS I SALMantega de Cacau *, Sucre de Coco * el 36,3%, Crema de Coco *, Proteïna de AMETLLA *, Nabius Deshidratats * 5%, AMETLLA Torrada * 8%, Sal de l'Himàlaia 0,5%, Lecitina de Gira-sol *...457
RAJOLA DE GARROFAGarrofa * 25%, Sucre de Coco * 30%, Mantega de Cacau *, Crema de Coco * i Lecitina de Gira-sol *.
(*) Procedent d'Agricultura Ecològica459
Combina el més famós te amb un deliciós xocolata i aquest cítric tan especial. Obtenint uns bombons singulars plens de sorprenents matisos amb un toc de frescor.Xocolata blanca, sucre, mantega de cacau, ametlla en pols, llet en pols, llet en pols desnatada, te matcha 1%, avellana torrada, lactoserum, aroma de bergamota 0,3%, te verd Sencha...464CATALUNYA
Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.
Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.
Personalització
Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.
Anàlisi
Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.
Marketing
Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.