Arròs del delta de l'Ebre, ceps, ceba, all i julivert.Recepta fàcil, saludable i nutritiva. Preparació: fer sofregit de ceba, porro...afegir 100g d'arròs p/p i rossejar fins que quedi semitransparent. Anar incorporant brou calent poc ...277Delta de l'Ebre
Per aprofitar el delicat aroma d'aquest arròs, netejar prèviament el midó adherit deixant-lo en remull fins que l'aigua surti clara, coure tapat i a foc baix durant uns 15 minuts i...428
Per aprofitar el delicat aroma d'aquest arròs, netejar prèviament el midó adherit deixant-lo en remull fins que l'aigua surti clara, coure tapat i a foc baix durant uns 15 minuts i...429
Rentar i bullir-lo en 2 parts d'aigua amb sal, coure tapat i a foc baix 15minuts.
Perfecte per receptes mediterrànies.
Absorveix molt bé el gust del caldo en el que es cou.
està...430Parc Natural de l'Albufer...
Rentar i bullir-lo en 2 parts d'aigua amb sal, coure tapat a foc baix 40 min.
Perfecte per receptes mediterrànies.
Absorveix molt bé el gust del caldo en el que es cou.
està con...431Parc Natural de l'Albufer...
Cocció: 3 parts d'aigua x 1 d'arròs, uns 50 min.Varietat de cereal conegut per les seves propietats antioxidants, ajuda a controlar els nivells de colesterol i a combatre enfermetats cardíaques; és també una gran font de fibra.
...435Parc Natural de l'Albufer...
Cocció: 20 min aprox. Es pot fer al vapor.L'arròs vermell conserva el gra sencer.
És originari de Xina i per la seva pigmentació natural posseeix un color vermell característic.
És un arròs integral (sense refinar), a...436Parc Natural de l'Albufer...
L'arròs mescla combina l'arròs basmati integral amb l'arròs vermell i l'arròs salvatgeColorida i equilibrada porció de cereals que podem usar de la mateixa manera que usem l'arròs basmati sol.
Rentar i bullir en 2-2,5 parts d'aigua amb sal, coure a foc fort 2 minu...437
Arròs (categoria extra), barreja de bolets (aprox. 5%) silvestres en proporció variable, verdures (pastanaga, ceba, porro, xirivia, julivert, api i col blanca) , all .Fer sofregit de ceba, porro...afegir 100g d'arròs per persona i rossejar fins que quedi semitransparent, anar incorporant brou calent poc a poc durant 18-20 min, rectificar de sal...438BERGA
Arròs (categoria extra), Cantharellus cibarius (aprox. 5%), espàrrecs, olives negres, all i julivert.Fer sofregit de ceba, porro, afegir 100g d'arròs p/p i rossejar fins que quedi semitransparent. Anar incorporant brou poc a poc, coure 18-20min, sal, afegir crema de llet o vegetal...441BERGA
Arròs del Delta de l'Ebre, bolets Shiitake, all, julivert i remolatxa en pols.Fer sofregit, afegir 500 g de risotto i rossejar.
Afegir vi blanc i reduir després afegim brou o aigua o 50% de cada i coure durant 18/20 min.
Sal al gust.
Al final afegir pa...442BERGA
Arròs basmati, calèndula, blauet, coco, plàtan, curri picant i tomàquetFer sofregit, afegir 500 g de risotto i rossejar.
Afegir brou o aigua o 50% de cada i coure durant 10/12 min.
Sal al gust. 443BERGA
Arròs del Delta de l'Ebre, trompeta de la mort, poma, nous, all i julivertFer sofregit de ceba, afegir el risotto i rossejar.
Afegir vi blanc i reduir.
Afegir aigua i brou bullint (2 parts aigua x 1 arròs).
Coure 18-20 min.
Salar al gust. Afegir ...444BERGA
Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.
Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.
Personalització
Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.
Anàlisi
Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.
Marketing
Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.