• FESTUC PELAT CRU

    El festuc és un fruit sec originari d'Orient, que també es produeix a nivell local, com el nostre, que prové de les terres de Lleida. Aliat de la salut cardiovascular, el seu ús a la cuina és molt versàtil ja que es pot afegir a receptes, tant dolces com salades.

    Maials (Lleida) Ref. 260 Veure altres productes del mateix origen
    Ric en ferro, potassi, fòsfor, magnesi, calci, coure (aquest oligoelement és responsable de la bona assimilació del ferro) i molt baix en sodi. El 50% del seu pes està compost per àcids grassos, predominant els monoinsaturats. En matèria de vitamines, destaquen la B1, B2, B3, B6, E i àcid fòlic. Són una font de proteïna vegetal molt interessant i completa, ja que contenen tots els aminoàcids essencials.
    • Reforcen la salut cardiovascular.
    • Ajuden a perdre pes: proporcionen sensació de sacietat tant per la fibra com per l'alt contingut en greix i proteïna.
    • Ajuden a combatre l’estrès i l’ansietat.
    • Afavoreixen l'eliminació de líquids.
    • La luteïna i els carotens que posseeix protegeixen la vista, tenint menys propensió a les cataractes, degeneració macular i pèrdua de visió.
    • Molt útil en anèmies, problemes nerviosos i de creixement, estats de debilitat i trastorns hepàtics.
    Disponible
    4,65 € / 100g

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies

Accepto