• DÀTIL MEDJOUL

    El Medjoul és una de les varietats de dàtils més coneguda i apreciada per la seva mida, textura i sabor.

    ISRAEL Ref. 223 Veure altres productes del mateix origen
    És una fruita molt energètica, recomanable per afeccions respiratòries (calma tos i suavitza bronquis), en dietes hipoproteiques (insuficiència renal) i dietes energètiques (adolescents, esportistes, embarassades i lactants). Conté hidrats de carboni, fibra, vitamina E i sobretot minerals; destaca per l'alt contingut de potassi, calci i fòsfor, ajuda a recuperar els músculs després d'un esforç (com practicar esport), assegura el correcte funcionament del sistema nerviós i reforça ossos i dents. Té una carn molt tendra i humida que resulta ideal per a triturar i obtenir una pasta que serveix per a endolcir, ja que pot substituir al sucre o qualsevol altre edulcorant en batuts o rebosteria.
    Peso: 100 gr
    Disponible
    2,05 € / 100g

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.