Polisacàrid no digerible que conté un 95% de fibra, minerals i oligoelements. Es fa servir per a les seves propietats espessidores, estabilitzants i gelificants (gelifica deu vegades més ràpid que la gelatina d'origen animal).
És una alga ideal per a l'estiu, perquè refreda el cos de forma gradual i per les seves propietats depuratives.
Escampar en forma de pluja en el líquid a utilitzar en la recepta.
Portar a ebullició i deixar coure durant 1-2 min remenant de tant en tant. Després s'afegeix a la resta de la recepta.
4 cullerades / 250 ml - textura dura / 500ml textura dura / 1L textura tova
Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.
Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.
Personalització
Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.
Anàlisi
Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.
Marketing
Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.