Cofundadora, junt amb en Jordi Escoriza, la seva parella i arquitecte de les botigues. Encarregada de tota la part administrativa i de gestió. Tant el Gra de Gràcia del carrer Puigmartí com el del carrer Astúries han coincidit amb el naixement dels meus dos fills així que puc dir que he tirat endavant i alhora, els dos projectes més importants de la meva vida. Feliç de treballar en el que m'agrada i molt agraïda a tots els que m'acompanyen en aquesta aventura, sense l'entrega i l'esforç de tot l'equip res de tot això seria possible. Gràcies també als proveïdors per la paciència i als clients per escollir-nos i seguir confiant en nosaltres. Em considero una persona alegre, sociable, atenta i sempre tinc molt present que la vida és com un mirall, que et somriu si la mires somrient.
El gallec de l'equip, gran cuiner, amant de les espècies i especialista en arrossos i postres. D'atenció exquisida, molt educat, amable, atent, treballador, resolutiu i divertit. Entre les seves aficions destaquen la muntanya, el teatre, viatjar i degustar una bona empanada gallega. Ens faltarien un parell de fogons perquè ens pogués fer demostracions, de moment podeu seguir-lo al seu canal de youtube o per instagram #Jack's Flavours.
Formada en nutrició i dietètica a l'Institut de la Guineueta, va estar uns mesos de pràctiques i només acabar-les ja li esperava un contracte, és una noia entranyable estimada per tot l'equip, dolça, amable, generosa i una lluitadora incansable. Atenta als detalls, entregada a la feina i sempre interessada a adquirir nous coneixements en l'àmbit de l'alimentació. Entre les seves aficions es troben: l'esport, ballar, conèixer noves cultures, innovar cuinant noves receptes i compartir temps amb la família.
Especialista en multimèdia. Ha treballat molt de temps al món de la moda però és d'aquelles persones que la seva autoexigència i perseverança el fan brillar en qualsevol àmbit. Va entrar a l'equip el setembre del 2017 i en tan sols un mes ja estava ajudant en la part de gestió de les botigues. És l'encarregat de les botigues junt amb el Cesc. Molt resolutiu, està involucrat en l'empresa al 100% i el seu domini digital ha fet millorar Gra de Gràcia. Un company divertit, bromista i sincer i un treballador entregat, perfeccionista, resolutiu i pràctic. Amant de la música, els festivals i mirar sèries fins a la matinada. Intolerant al gluten i a la lactosa, pregunteu-li el que necessiteu que de ben segur us podrà aconsellar molt bé.
Penses en ell i és impossible no somriure, d'aquelles persones que cau bé a tothom. És atent, amable i molt entregat a la feina, sempre amb la millor predisposició. Va entrar a l'equip a finals del 2017, era un client habitual i les noies de Puigmartí insistien que encaixaria molt bé a la família Gra de Gràcia, està clar que no es van equivocar! I de fet, actualment és un dels dos encarregats de les botigues que porta la part de gestió de comandes i de personal. Gran cuinetes, gaudeix compartint els seus coneixements i aconsellant als clients les millors opcions per tal de gaudir de bons plats i, a més, ben nutritius! Foodie d'arreu del món, amant de la cuina vegetariana, la natura i la música. Ah! A més, és DJ al seu temps lliure, no us el perdeu!