• COUS COUS LLENTIA VERMELLA ECO

    Cous cous sense gluten fet amb farina de llentia vermella ecològica.

    França Ref. 266 Veure altres productes del mateix origen
    Les llenties destaquen pel seu alt contingut en fibra, hidrats de carboni, vitamines del grup B i minerals. Preparació: 1 part d'aigua per 1 de cous cous, abocar-hi aigua salada bullint, cobrir i deixar reposar 5 min. Separar els grans i afegir una mica d'oli d'oliva. Ideal amb saltejat de verdures o en amanides. Alternativa al cous cous de cereals, deliciosa, nutritiva i fàcil de digerir.
    Peso: 100 gr
    Disponible
    1,55 € / 100g

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.