Aquest cafè creix a la zona de Yirgacheffe, envoltat per la zona de Sidama. Yirgacheffe és una de les zones on creix el Specialty Coffee d'Etiòpia. Els agricultors que produeixen aquest cafè el conreen en plantacions petites d'entre 0,25 i 1,5 hectàrees d'arbres de cafè, en un sistema de producció hortícola. Aquest hort de cafè està a l'ombra als voltants de la casa de l'agricultor. Els arbres de cafè són tractats a mà i fertilitzats amb matèria orgànica.
VARIETAT: Aràbica (heirloom)
PROCÉS: Rentat
PUNTS DE TAST: 88
NOTES DE TAST: Aquest cafè té una acidesa cítrica mitjana combinat amb un bon cos i un equilibri en la tassa amb elements picants i florals, com a gessamí, a préssec i a llimona.
Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.
Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.
Personalització
Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.
Anàlisi
Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.
Marketing
Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.