• RISOTTO TROMPETA DE LA MORT, POMA I NOUS

    Arròs del Delta de l'Ebre, trompeta de la mort, poma, nous, all i julivert

    BERGA Ref. 444 Veure altres productes del mateix origen
    Fer sofregit de ceba, afegir el risotto i rossejar. Afegir vi blanc i reduir. Afegir aigua i brou bullint (2 parts aigua x 1 arròs). Coure 18-20 min. Salar al gust. Afegir parmesà al final (opcional).
    • PROXIMITAT
    Peso: 100 gr
    Disponible
    1,30 € / 100g

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.