• RISOTTO ROSSINYOLS, ESPÀRRECS I OLIVES

    Arròs (categoria extra), Cantharellus cibarius (aprox. 5%), espàrrecs, olives negres, all i julivert.

    BERGA Ref. 441 Veure altres productes del mateix origen
    Fer sofregit de ceba, porro, afegir 100g d'arròs p/p i rossejar fins que quedi semitransparent. Anar incorporant brou poc a poc, coure 18-20min, sal, afegir crema de llet o vegetal i parmesà deixant-lo fondre, reposar 5min. Opcionalment afegir vi blanc o cava en el moment d'afegir-hi el caldo.Coure-ho a foc lent.
    • PROXIMITAT
    Peso: 100 gr
    Disponible
    1,25 € / 100g

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.