Arròs (categoria extra), barreja de bolets (aprox. 5%) silvestres en proporció variable, verdures (pastanaga, ceba, porro, xirivia, julivert, api i col blanca) , all .
Fer sofregit de ceba, porro...afegir 100g d'arròs per persona i rossejar fins que quedi semitransparent, anar incorporant brou calent poc a poc durant 18-20 min, rectificar de sal, afegir crema de llet per a més cremositat i parmesà, deixant-lo fondre, reposar uns 5min.
Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.
Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.
Personalització
Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.
Anàlisi
Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.
Marketing
Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.