• RISOTTO DE CEPS ECO

    Arròs del delta de l'Ebre, ceps, ceba, all i julivert.

    Delta de l'Ebre Ref. 277 Veure altres productes del mateix origen
    Recepta fàcil, saludable i nutritiva. Preparació: fer sofregit de ceba, porro...afegir 100g d'arròs p/p i rossejar fins que quedi semitransparent. Anar incorporant brou calent poc a poc (opcionalment tb un xic de vi blanc), coure a foc lent 18-20min, rectificar de sal, afegir crema de llet i/o mantega per aconseguir més cremositat, cobrir de parmesà, deixar-lo fondre i reposar 5min. Es pot enriquir afegint més bolets, verdures o proteina animal/vegeral.
    Disponible
    1,35 € / 100g

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies

Accepto